Disposicions legislatives d’interès general

Disposicions legislatives d’interès general

Traslladem disposicions legislatives de contingut econòmic amb entrada en vigor immediata:

– Accés al resum de la seu electrònica de l’AEAT: Principals novetats tributàries introduïdes per la Llei 28/2022, de 21 de desembre, de foment de l’ecosistema de les empreses emergents.

– Accés a la nota informativa confeccionada pel company de la Comissió, Sr. Ricard Viña: Breus notes sobre la Llei d’Startups.

– Relacionat amb aquest reial decret adjuntem també la informació facilitada pel Foro de Profesionales Tributarios de l’AEAT sobre l’Impost especial sobre els envasos de plàstic no reutilitzables en la que destaca un assistent de preguntes-respostes (denominat informador) per resoldre dubtes de manera autònoma, així com un servei de trucada directa o cita prèvia a operadors experts a proveïr informació tributària en relació amb aquest impost (Assistència digital ADI). Així mateix, ens informa de la publicació d’un vídeo informatiu sobre l’impost al canal YouTube de l’AEAT.

– Formalitats duaneres de l’Impost especial sobre els envasos de plàstic no reutilitzables.

– Ordre HFP/1314/2022, de 28 de desembre, per la qual s’aproven el model 592 “Impost especial sobre els envasos de plàstic no reutilitzables. Autoliquidació” i el model A22 “Impost especial sobre els envasos de plàstic no reutilitzables. Sol·licitud de devolució”, es determinen la forma i procediment per a la seva presentació, i es regulen la inscripció en el Registre territorial, la portada de la comptabilitat i la presentació del llibre registre d’existències (BOE 30.12.2022)

Altres informacions d’interès:

Deixa el teu comentari