Qui som

La Comissió de Fiscalistes | REAF Catalunya del Col·legi d’Economistes de Catalunya informa, analitza i debat sobre els canvis normatius relatius a la fiscalitat que es van produint, ja sigui a nivell estatal, autonòmic, local o europeu. Per dur a terme aquestes accions la Comissió de Fiscalistes | REAF Catalunya té establert un exhaustiu programa d’activitats, totes gratuïtes i exclusives per als col·legiats i col·legiades, que se celebren quinzenalment d’octubre a juny i s’aturen coincidint en el període de major volum d’obligacions formals, Renda, Societats, CCAA.

Aquestes activitats contemplen uns Debats Fiscals virtuals on els col·legiats i col·legiades poden plantejar consultes de caràcter fiscal que afecten els seus clients i que es resolen en aquestes sessions on tres companys de la Comissió coordinen les consultes i respostes que les persones col·legiades han enviat prèviament per correu-e a comissiofiscal@coleconomistes.cat. Les respostes es donen en directe durant els debats amb l’objectiu que siguin un espai obert d’opinió, discussió i debat on les consultes tenen resposta principalment després d’haver-se consensuat entre tots els assistents, o en última instància, des de la mateixa taula de coordinació. D’aquesta manera tothom es beneficia d’una resposta que li pot ser útil en un futur.

D’altra banda, se celebren sessions temàtiques on es tracten temes d’actualitat tributària amb ponents de prestigi especialistes i experts en la matèria objecte d’anàlisi en aquella sessió.

En aquest blog trobareu els resums dels diferents Debats Fiscals i Sessions Temàtiques, així com anàlisi i opinió al voltant de qüestions rellevants en fiscalitat.

Els i les fiscalistes membres del Col·legi d’Economistes de Catalunya també podeu traslladar qualsevol dubte o comentari amb la resta de companys/es a través del xat tributari, un espai d’intercanvi d’opinions i experiències.

Recordeu que per accedir als continguts del blog cal ser col·legiat/da del Col·legi d’Economistes de Catalunya i disposar d’un usuari/contrasenya del blog de la Comissió de Fiscalistes | REAF Catalunya. Pots sol·licitar-ho en aquest enllaç.

Us animem a participar-hi activament!